, Tevredenheid gegarandeerd,

Bij DrukDirect zorgen wij er altijd voor dat jij 100% tevreden bent met jouw bestelling. Dat garanderen wij met onze Tevredenheidsgarantie: Ben jij niet tevreden, dan voeren wij kosteloos jouw bestelling opnieuw uit. Lees hieronder hoe dat werkt.

Hoe dat werkt

Als jij onverhoopt ontevreden bent met je bestelling, kun je dat aan ons laten weten via het contactformulier. Je geeft hier aan waarom je niet tevreden bent en we vragen je meerdere foto’s van het product te sturen. Op basis van jouw foto’s beoordelen we je klacht. Is jouw klacht valide, dan bieden we je drie opties:

  • Retourneren van jouw bestelling en een volledig gratis herdruk met de snelste levertijd
  • Retourneren van jouw bestelling en een volledige terugbetaling
  • Houden van jouw product en een credit / korting van 10%

Waar geldt de garantie op?

De 100% tevredenheidsgarantie geldt op alles waar wij invloed op hebben. Het bestand wat jij aanlevert bekijken we altijd even. Als jij je bestand hebt aangeleverd kijken wij of alles past binnen de aanleverspecificaties. Is dit niet het geval, dan passen we het aan en geven we een waarschuwing zodat we er nog een keer naar kunnen kijken. Kwalitatief mag je van ons verwachten dat wij de hoogste kwaliteit nastreven en onze verpakkingen moeten ervoor zorgen dat jouw bestelling onbeschadigd aankomt. Daarnaast zorgen wij ervoor dat wij jouw bestelling zo snel mogelijk verzenden, zodat onze logistieke partners voldoende tijd hebben om jouw bestelling af te leveren. En omdat we dat met partners doen, en niet zelf, proberen wij dat waar mogelijk eerder te doen dan afgesproken, zodat jij je bestelling op tijd in huis hebt.

Waar geldt de garantie niet op?

Onze garantie geldt op alles waar wij invloed op kunnen hebben. Als jij bijvoorbeeld per ongeluk een spel- of opmaakfout maakt bij aanlevering, kunnen we helaas geen garantie hierop geven. Hetzelfde geldt voor latere levering door extreme weersomstandigheden. Als er een meter sneeuw ligt of het is spekglad en je hebt zelf moeite om schuifelend naar de supermarkt te gaan, hopen we dat je begrijpt dat het voor zowel onze producenten als logistieke partners niet altijd makkelijk werken is. Dit geldt ook voor de feestdagen periode: die is het drukste van het jaar, dus er kan wat vertraging ontstaan. Let op: Als je extra hebt betaald voor snellere levering, betaal je voor snellere productie, en dus niet voor een snellere levering van onze vervoerders. Het kan dus zijn dat jouw pakket alsnog vertraging oploopt.

Gemakkelijk retourneren

Kies je voor het retourneren van je product in verband met een garantiekwestie? Dan kan je deze gemakkelijk binnenbrengen in ons copycenter. Wij zijn gelegen op de Aarschotsesteenweg 449, 3012 Wilsele.