Vul je bestelnummer hieronder in en klik op de "Volgen" knop om je bestelling te volgen. Deze kun je terug vinden op je ontvangstbewijs en in de bevestigings-e-mail die wij je hebben toegestuurd.

Track & Trace

De meest precieze schatting van de leverdatum kan je vinden op de pakbon en de factuur. Hier kan je de Track & Trace link zien.

Zodra het verzendlabel op de doos is geplakt, wordt je bestelling opgepikt door de koerierdienst. Zodra het bij de koerierdienst in het sorteercentrum is aangekomen, zal je zending zichtbaar zijn op de Track & Trace. Normaal gesproken wordt deze email rond middernacht, op de dag van verzending, gestuurd.

Leveringen worden dagelijks gedaan van 08:00 tot 18:00 voor bedrijven, en tot 20:00 voor consumenten. De levertijd hangt ook af van de route die de koeriersdienst heeft uitgezet, vandaar dat wij vooraf geen exacte tijd kunnen aangeven.

Let op: De genoemde levering is alleen geldig wanneer er een geldige betaling is gedaan en de correcte bestanden zijn aangeleverd en goedgekeurd voor de genoemde deadline. Als dit niet het geval is, zal de leverdatum veranderen.

Levering op zaterdag

Het is niet onmogelijk voor onze koeriersdiensten om jouw bestelling op zaterdag te leveren, maar standaard leveren wij tussen maandag en vrijdag, ergens tussen 08:00 tot 18:00. Jouw Track & Trace link heeft de meest up-to-date informatie over de levering, bekijk deze dus goed om te zien wanneer het verwachte levermoment van jouw pakket is.

Neem contact op met ons klantenservice team als je problemen hebt met de Track & Trace link.